Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Haku Talent- ja yläkoulun 9.lk valmennusryhmiin

 

TAHKO TALENT TEAM  2020 – 2021

Tahkon alppikoulun yhteydessä toimii yläkouluikäisille tarkoitettu Tahko Talent team, jonka tavoitteena on tehostaa lahjakkaiden ja motivoituneiden nuortenalppihiihtäjien harjoittelua.

Tahko Talent –team toimii valmistavana vaiheena niille urheilijoille, joilla on tavoitteena jatkaa kohti alppikoulua ja maajoukkueuralle.

Tahko Talent teamin ohjelmaan kuluu sekä laji- että fysiikkaharjoittelua siten, että yhteisiä harjoittelupäiviä kauden aikaan kertyy 80 - 100 vrk. Valmennuksesta vastaavat Tahkon alppikoulun valmentajat ja osa harjoittelusta toteutetaan yhdessä Tahkon alppikoulun kanssa.

Ryhmään otetaan 5-10 laskijaa edellisten kausien näyttöjen ja hakemusten perusteella. Etusijalla ovat 2005 - 2006 syntyneet urheilijat.

Ryhmään haetaan sähköisellä hakemuksella 15.3.2020 mennessä.

Hakulomake osoitteesta: http://www.tahkonalppikoulu.fi/hakeminen

Ryhmän toiminnan periaatteita

Kilpailukaudella yhteisiä leirejä n. kaksi kertaa kuukaudessa, tarkempi leiriohjelma päivitetään kevään aikana ja se seuraa kauden 2020 - 2021 Junior Tourin kilpailuohjelmaa.

Ryhmän omien leirin lisäksi mahdollista osallistua Tahkon alppikoulun valmennukseen.

Talent -ryhmän lopulliset valinnat tehdään huhtikuun alussa. 

  • Ryhmän valmennusmaksu 2500 € sisältäen valmennuksen ja Tahkon kausikortin sekä yhteistyösopimusten mukaiset ryhmäedut.

Leirikohtaiset kulut jaetaan osallistujien kesken ja varainhankinnassa ovat käytössä Tahkon alppikoulun tuki ry:n ja Tahkon valmennuskeskuksen yhteistyökanavat.  

  • Leirijärjestelyt hoidetaan vuosien ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.

Tahkon alppikoulu vastaa valmennuskalustosta.

Tahkon leireillä hyödynnetään Nilsiän ja Tahkon liikuntatiloja sekä majoituksia.

Opiskelujen eteneminen varmistetaan yhteistyöllä valmennettavan oman koulun ja Nilsiän yläkoulun kanssa sekä valmentajien toimesta.

Tahkon alppikoulun leiritysryhmän kautta maajoukkueeseen ovat edenneet mm. Sanni Leinonen, Kalle Leinonen, Joonas Räsänen, Jessica Honkonen, Sara Partanen, Samu Torsti, Kristiina Rove, Nina Halme, Sandra Holm, Arttu Niemelä, Kaisa Nyberg, Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen ja Rosa Pohjolainen


HAE MUKAAN HUIPPUPORUKKAAN

Lisätietoja:   Veli-Matti Kuusela, puh. 044 -748 2368

tai sähköpostilla: veli-matti.kuusela@kuopio.fi

 Alpine News