Olet täällä: Ajankohtaista

 Alpine News

Ajankohtaista

Alppikoululaiset vauhdikkaina Levin SM-kisoissa

Levillä laskettiin maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna nuorten suurpujottelu suomenmestaruuksista alle 18- ja 21-sarjoissa.  Tahkon alppikoululaiset olivat hyvässä vauhdissa ja molempien tyttöjen sarjoissa ykköspaikalla oli Tahkon alppikoulun laskijat. Nuorempien alle 18-sarjan ykkönen oli Kaisa Nyberg. Kultamitali pujotettiin myös Olivia Schulzin kaulaan, kun hän laski saman yhteisajan Kaisan kanssa. Janina Mäkinen sijoittui myös pirteästi viidenneksi. Alle 21-vuotiaiden sarjassa vauhdikkain oli Tahkon alppikoulun Sandra Holm.  

Vanhempien poikien puolella Arttu Niemelä tavoitteli kultaputken jatkoa, mutta tällä kertaa ykköseksi kiilasi Max Luukko. Arttu sijoittui SM-hopealle neljän kymmenyksen voittajlle jääneenä. Aleksi Näkki täydensi Tahkon alppikoulun hyvää kokonaispanosta sijoittumalla viidenneksi.

Sunnuntaina 3.3. jatkettiin myös suurpujottelun merkeissä, kun samassa rinteessä laskettiin Fis-suurpujottelu. Edellisen päivän vauhti jatkui Tahkon alppikoululaisilla, kun sekä naisten että miesten puolella korjattiin voitto kotiin. Naisten ykköseksi laski Sandra Holm ja miesten nopein oli Aleksi Näkki. Muista alppikoulun onnistujista voidaan mainita naisten sarjassa kahdeksanneksi laskenut Henriikka Österlund ja yhdeksänneksi sijoittunut Kaisa Nyberg. Miesten sarjan menestystä täydensi Arttu Niemelä laskemalla neljänneksi.

http://www.skisport.fi/alppihiihto/suomen-kilpailukalenteri-2012-20/?x6369247=6941425